Slider

 ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR LA CURSURILE DE VARĂ OFERITE ÎN REPUBLICA BULGARĂ

 Ca urmare a informării Ambasadei Republicii Bulgaria în România nr. Kл-11-324 Agenția de Credite și Burse de Studii vă aduce la cunoștintă oferta de cursuri internaționale de vară oferite în baza art. 8 din Programul pentru cooperare în domeniul științific, educațional și cultural, semnat între Guvernul Bulgariei și Guvernul României:

  1. Curs organizat de către Universitatea din Sofia Sf. Kliment Ohridski (http://www.slav.uni-sofia.bg/index.php/summer-seminar), în perioada 12.07-01.08.2020
  2. Curs organizat de către Universitatea din Veliko Târnovo Sf. Kiril și Metodiu (http://www.uni-vt.bg/bul/?zid-144), în perioada 13.07-02.08.2020.

Ambele cursuri sunt prevăzute cu câte 5 locuri pentru studenții și specialiștii români.

Partea bulgară va asigura participanților cazare și masa gratuită, precum și programe educaționale și culturale. Cheltuielile de ransport și asigurările de sănătate vor fi suportate de participanți sau de țara de origine a acestora.

Persoanele care doresc să participe trebuie să:

  1. să transmită dosarul de candidatură la A.C.B.S. ( conform comunicatului de presă)
  2. să completeze și să trimită la Ministerul Educației și Științei al Republicii Bulgaria formularele anexate până la data de 30.04.2020.

Sunt avantajați candidații, care urmează studiile de limbă, literatură și cultură bulgară, administrate de Ministerul Educației și Cercetării al României.