021 310 19 05 Fax: 021 310 22 17 burse@roburse.ro
Slider

Având în vederea adresa M.E.N. înregistrată la A.C.B.S. cu nr. 53/15.01.2018, prin care ni se transmiteau informații suplimentare de la Ambasada Republicii Cehe în România, vă facem cunoscute următoarele:

  1. Cele patru burse prevăzute la art. 13 din comunicatul de presă privind bursele acordate în Republica Cehia, sunt repartizate astfel:
    • 2 locuri la cursurile de literatură, cultură și limbă cehă organizate de Facultatea de Filosofie a Universității Masaryk din Brno, în perioada 21 iulie – 18 august 2018;
    • 2 locuri la cursurile de vară organizate de Facultatea de Filozofie a Universității Cehiei de Sud din Ceske Budejovice, în perioada 20 august – 7 septembrie 2018.

Bursa acoperă taxa de înscriere, cursurile și cheltuielile cu masa și cazarea. De asemenea, sunt incluse și excursiile care fac parte integrantă a cursului de vară.

  1. Formularul de înscriere (Anexa 1) atașat prezentei informări trebuie completat și depus odată cu dosarul de candidatură (termen limită- 02.2018) la sediul A.C.B.S.

Candidații vor completa numai acest tip de formular de înscriere. Ca atașament se trimite CV-ul candidatului în limba cehă și engleză. Instituțiile care selectează candidații, inclusiv misiunile diplomatice, pot cere și alte documente însoțitoare (scrisoare de intenție, certificat privind nivelul de cunoaștere a limbii etc.).

  1. Datele de contact ale universităților din Cehia care organizează cursurile de vară se găsesc în Anexa 2 a prezentei informări.

 

Pentru informații suplimentare și eventuale modificări ale ofertelor de studii, vă sfătuim să accesați site-ul: http://www.msmt.cz/eu-and-international-affairs/summer-schools-of-slavonic-studies.

 

Anexe: