021 310 19 05 Fax: 021 310 22 17 burse@roburse.ro
Slider

Agenția de Credite și Burse de Studii vă aduce la cunoștință că oferta de burse pentru anul universitar 2018/ 2019, acordate în baza Înțelegerii privind colaborarea din domeniul educației între Ministerul Educației și Cercetării Științifice din România și Ministerul Educației din Republica Populară Chineză în perioada 2015-2018 este următoarea:

  • 17 burse ( în baza acordului de colaborare bilaterală);
  • 15 burse ( în baza ofertei unilaterale a părții chineze);
  • 3 burse în domeniul științe medicale ( în baza ofertei unilaterale a părții chineze).

Având în vedere datele comunicate de curând de către Ambasada Republicii Populare Chineze în România, referitoare la concursul de burse, Agenția de Credite și Burse de Studii face următoarele precizări:

  1. Se modifică parțial calendarul de concurs
  2. Tinerii care doresc să studieze în R.P.Chineză sunt sfătuiți să urmeze indicațiile părții chineze din adresele atașate acestui document, referitoare la termenul până la care pot face aplicații online.
  3. Precizăm că, în eventualitatea în care candidații nu vor fi înregistrați pe platformele indicate, nu vor fi admiși de partea chineză chiar dacă vor fi promovați în cadrul concursului organizat de A.C.B.S.
  4. Pentru înscrierea la concursul organizat de A.C.B.S., candidații va trebui să depună 1 dosar în limba română și 1 dosar în limba engleză cu documentele solicitate de partea externă ( conform adresei atașate acestui document).

 

Informațiile în pagina concursului: